När du flyttar utomlands är det mycket att tänka på, men det behöver inte vara speciellt komplicerat om du har valt en bra samarbetspartner. Flyttlänken är en erfaren och pålitlig flyttfirma vid utlandsflytt.

Vi har stor expertis och flyttar tryggt och effektivt ditt bohag utomlands.

Vi ger dig möjlighet att koncentrera dig på det roligaste och viktigaste, sedan tar vi hand om resten – allt från att packa dina ägodelar till att leverera ditt bohag till din nya adress i ditt nya land.
Vid utlandsflytt har vi alla tillstånd som krävs för att utföra en internationell flytt. Vi har stor erfarenhet av flyttningar inom Europa och Öst. Vår flyttfirma utför utlandsflytt direkt från din gamla adress till din nya. Eftersom vi inte har några omlastningar kan du känna dig trygg med att ditt gods inte skadas. Vårt arbete innebär ett stort ingrepp i vardagslivet. Därför uppträder vi alltid med stor respekt och i samråd med familjen, för att förstå era behov och för att noggrant hantera era ägodelar.
Vi utför flyttningen med minsta möjliga åverkan.
Vi är affärsmässiga i alla lägen.
Vi följer allmänna flyttbestämmelser och innehar samtliga tillstånd som krävs.

Kontorsavveckling

I och med att verksamheter krymper eller blir större, eller bara vill ha nått nytt/annat så sker det en flytt, där brukar vi komma in i bilden.
vi arbetar med att dels flytta kontor och verksamheter, men även att avveckla möbler och inventarier för att försöka så gott det går att ge dem nytt liv, antingen genom försäljning eller genom återvinning.

flyttlänken arbetar ständigt för att göra ett sådant gott intryck som möjligt , därför planerar vi och projekterar alla flyttar in i minsta detalj. vi lämnar inget åt slumpen.

Så skA ditt kontor bli grönare eller ska ni avveckla gamla möbler? kontakta då oss för offert!